De nieuwe OLC-studentleden stellen zich voor!

OLC 2013

Hoi Sociologiestudenten!

Wij zijn Lisa (l), Joep en Manon en samen zijn wij dit collegejaar de studentleden van de  Opleiding Commissie (OLC) van zowel de bachelor- als de masteropleiding van Sociologie. Via deze blog willen wij ons aan jullie voorstellen en aangeven wat wij doen en kunnen betekenen voor jullie. Het is immers belangrijk dat jullie van ons bestaan afweten!

Wat wij doen

De OLC, die verder bestaat uit drie docentleden (Drs. Boris Slijper, Dr. Peer Smets en Dr. Jasper Muis) adviseert over voorstellen van het Faculteitsbestuur. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met naamswijzigingen van vakken of wijzigingen binnen vakken zelf, evenals voorstellen voor aanvullende programma’s of wijzigingen in het algehele curriculum van de opleiding Sociologie. Daarnaast bespreken wij als OLC de vakevaluaties van de vakken binnen Sociologie en doen hier vervolgens verslag van aan de afdeling aan het eind van het collegejaar.

Als jullie dus klachten of opmerkingen hebben over het onderwijs, schroom dan niet ons te benaderen! Naast advies uitbrengen en de vakevaluaties bespreken, willen wij ons ook graag bezighouden met  nieuwe ideeën en initiatieven om de opleiding Sociologie nog leuker en beter te maken. Hiervoor is input nodig van de studenten!

Hoe houden we contact?

We hebben een Facebookgroep, namelijk Sociologie VU (door studentleden OLC Sociologie), waarvan we graag willen dat iedereen lid wordt! Hiernaast is er ook een speciaal e-mailadres: olcsoc1314@gmail.com. Natuurlijk  kunnen jullie ons ook direct aanspreken op de VU.

Oproepje

Om nog representatiever te zijn voor zowel de bachelor als de master, zijn wij nog op zoek naar een eerstejaars Sociologie die het leuk zou vinden om ons te vergezellen tijdens de vergaderingen als adviserend lid. Zo kan de OLC nog beter alle Sociologiestudenten vertegenwoordigen! Voor de master hebben we Sarah Duisters bereid gevonden om ons bij te staan. Ben jij dus eerstejaars en heb je interesse? Laat het ons dan persoonlijk weten, stuur een berichtje op Facebook of neem contact op via  bovenstaand e-mailadres.

Groetjes!

Lisa Klinkenberg

Joep van Gerven

Manon van der Meer

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s