Bert Klandermans wint belangrijke oeuvreprijs

bert_klandermans

Het Notre Dame’s Center for the Study of Social Movements reikt de jaarlijkse John D. McCarthy Award for Lifetime Achievement in the Scholarship of Social Movements and Collective Behavior uit aan Bert Klandermans. De commissie besloot unaniem om de McCarthy award  2014 aan Klandermans uit te reiken, vanuit “a deep admiration for his work and accomplishments”. Het onderzoekscentrum keert deze prijs voor de achtste keer uit, waarbij grote namen als McCarthy, McAdam, Oliver, Taylor, Zald, Gamson,  en Snow hem voorgingen. Bert Klandermans is de eerste niet-Amerikaan in dit eminente  gezelschap.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder De actieve burger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s