Twee evenementen voor Sociologiestudenten!


We trappen volgende week MAANDAG 16 JUNI af met het SLOTSYMPOSIUM SOCIOLOGIE door eerstejaars sociologiestudenten140616 Slotsymposium! Deze activiteit, INCLUSIEF EINDEJAARSBORREL is toegankelijk voor ALLE SOCIOLOGIESTUDENTEN EN DOCENTEN!!

Op VRIJDAG 20 JUNI (9.00 tot 12.00 Z-009) vindt er een ONTBIJTBIJEENKOMST MET ALUMNI SOCIOLOGIE plaats!! Ook deze activiteit is toegankelijk voor ALLE SOCIOLOGIESTUDENTEN. Wil je weten wat onze alumni zoal doen? Kom kennis maken op een informele manier! Met Michel Scholte (True Price), Nikkie Sicking (Twined.nl), Jantina Bijpost (Eigenhaard), Ebru Aydin (Firmamedia), Geeke Waverijn (NIVEL), Almar Kok (Promovendus VU), en onze eigen Marloes Vlind!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Agenda, Opleiding Sociologie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s