Agnes Akkerman sleept twee subsidies in de wacht!

AgnesAgnes Akkerman heeft een NWO subsidie toegekend gekregen voor het onderzoek Labor Conflict Goes Underground? Effects of work flexibilization on the diffusion and articulation of labor conflict.

Dit onderzoek, waarbij vanuit de Faculteit Management Wetenschappen ook Pascal Peters betrokken is, heeft een looptijd van anderhalf jaar. Het project onderzoekt hoe flexibele werknemers (zoals telewerkers, part timers, free-lancers en oproepkrachten) onvrede over hun werkomstandigheden uiten. Het onderzoek vindt plaats aan de Vrije Universiteit.

Daarnaast heeft Agnes heeft samen met Roderick Sluiter (Radboud) en Giedo Jansen (Universiteit Twente) een onderzoeksopdracht in de wacht gesleept van Eurofound naar de gevolgen van werknemerparticipatie aan besluitvorming binnen bedrijven voor zowel de bedrijven en de werknemers zelf. Het project heeft een looptijd van 1 jaar. Eurofound is een tripartite organisatie van de EU, die kennis genereert en inzet ten behoeve van sociaal en werkgerelateerd beleid. Het onderzoek vindt plaats aan de Vrije Universiteit.

Agnes Akkerman is verbonden aan de afdeling Sociologie van de Vrije Universiteit en aan de afdeling Politicologie van de Radboud Universiteit.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder De actieve burger, Ongelijkheid in de samenleving

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s