De nieuwe OLC stelt zich voor!

OLCDag studenten!
Wij zijn Maryam, Kim en Yasin en wij zijn met ingang van dit schooljaar de studentleden van de Opleidingscommissie (OLC) van de bacheloropleiding Sociologie. De opleidingscommissie is er voor jullie dus is het belangrijk dat jullie van ons af weten. Bij deze een korte uitleg van wat de OLC inhoudt, wat we in de opleidingscommissie doen en wat we voor jullie kunnen betekenen.

De opleidingscommissie – wat is dat?
De Opleidingscommissie van de opleiding Sociologie vertegenwoordigt sociologiestudenten en heeft als doel de kwaliteit van het onderwijs binnen de Sociologie opleiding te waarborgen en zo nodig te bevorderen. Wij zijn er dus voor jullie! Op welke manier gebeurt dat? Wij luisteren naar klachten en verbetersuggesties die sociologiestudenten met ons delen en nemen dit mee als bespreekpunt in de vergaderingen. Eventueel geven we deze klachten en verbetersuggesties door aan het opleidingsbestuur of aan de examencommissie. Maar ook ongevraagd geven we omtrent het onderwijs adviezen aan het opleidingsbestuur en faculteitsbestuur.  Denk bijvoorbeeld aan de vormgeving en inhoud van vakken, programmawijzigingen, de tentamens, maar ook het rooster.
Hoe kan ik jullie bereiken?
Heb je een idee over hoe de studie Sociologie inhoudelijk beter kan, of wil je een andere onderwijs gerelateerde opmerking maken, voel je vooral vrij om ons te mailen! Een e-mail sturen kan naar olcsoc1415@gmail.com. We hebben ook een facebookgroep, namelijk Sociologie VU (door studentleden OLC Sociologie). In deze groep kun je jouw ideeën, suggesties en klachten ook kwijt, dus twijfel niet en word snel lid! Ten slotte kun je ons altijd persoonlijk aanspreken op de VU!
Groetjes,
Maryam, Kim en Yasin

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Opleiding Sociologie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s