Dag van de Sociologie!

Op 27 mei 2015 wordt aan de VU de Dag van de Sociologie gehouden, een nationaal congres waar allerlei Nederlandse  en Vlaamse sociologen naar toe komen. Voor de organisatie van deze dag zijn we hard op zoek naar mensen die willen meehelpen.

Op woensdag 27 mei 2015 zal de 15e Dag van de Sociologie worden georganiseerd aan de Vrije Universiteit. De afdeling Sociologie is gastvrouw op dit evenement, dat samen met de Nederlandse Sociologische Vereniging (NSV) en de Vlaamse Vereniging voor Sociologie (VVS) zal worden georganiseerd. Op één dag komt een grote diversiteit aan sociologisch onderzoek aan bod. Binnen 12 thema’s presenteren onderzoekers (van master studenten tot hoogleraren) hun meest recente bevindingen. Inschrijven voor deze dag is ook mogelijk voor studenten, voor jullie zijn de inschrijvingskosten maar 25,- euro, en dan heb je toegang tot alle sessies, inclusief lunch en borrel. Zie de website van de NSV voor inschrijving voor deze dag: www.nsv-sociologie.nl.

We willen studenten echter ook graag betrekken bij de organisatie van het geheel en wel voor assistentie in de organisatie van de hele dag. We hebben studenten nodig die in de ochtend kunnen helpen bij de registratiebalie voor het uitdelen van badges en programmaboeken. Ook hebben we studenten nodig die fungeren als zaalassistent. In die functie ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van de organisatorische zaken in een of meerdere van de papersessies. Je bent aanspreekpunt voor de voorzitter en de sprekers van de sessie, kan snel schakelen als er technische problemen zijn, en kan mensen de weg wijzen richting zalen en foyer. Als assistent van de organisatie hoef je natuurlijk geen inschrijvingskosten te betalen, en krijg je een leuk VU/Dag vd Sociologie t-shirt op de koop toe. We hebben ongeveer 10-15 assistenten nodig. Als dit je leuk lijkt, meld je dan aan bij Joukje Swinkels (j.c.swinkels@vu.nl) of Marjolein Broese van Groenou (m.i.broesevangroenou@vu.nl).

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Agenda, Opleiding Sociologie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s