Gastcollege van Tim Immerzeel over de invloed van sociaal kapitaal op het stemmen op ultra-rechtse partijen

Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou de PVV 38 zetels halen volgens TNS NIPO. Vanuit een sociologisch perspectief kunnen we ons afvragen in hoeverre sociaal kapitaal van belang is voor het stemmen op ultra-rechts partijen. Tim Immerzeel (afd. Sociologie) deed er onderzoek naar en komt hier een gastcollege over geven in het 2ejaars vak Sociaal Kapitaal en Netwerken op donderdag 5 november, na de pauze van 10.30 tot 11.15 uur. Het college vindt plaats in KC07 en de zaal is groot genoeg om ook studenten van andere jaren en opleidingen toe te laten. Dus wees welkom, ook als je niet het vak dit jaar (nog) niet volgt!Tim Immerzeel

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s